Son Tarihi Geçmiş 21 Ton Ürün Ele Geçirildi!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde zabıta ekipleri, son kullanma tarihi geçmiş 21 ton ürün ele geçirdi.
Şehitkamil Belediyesinin yaptığı açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğiyle Merveşehir Mahallesi’nde bulunan bir işyerinde denetim gerçekleştirildi. Denetim sırasında, depoda yer alan çeşitli markalara ait bisküvi, çikolata, şeker, kruvasan ve jelibonların son tüketim tarihlerinin geçtiği ve ambalaj bütünlüklerinin bozulduğunun tespit edildiği bildirildi.
Denetimler sonucunda 21 ton ürünün son tüketim tarihinin dolduğunu belirleyen ekipler, bu ürünlere el koyarak imha sürecini başlattı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk sağlığını tehdit edecek hiçbir unsura müsaade etmeyeceklerini ifade etti. Yılmaz, vatandaşlardan şüpheli gördükleri işletmeleri kendilerine bildirmelerini talep etti.