SPOR

Ferdi Kadıoğlu, Brighton’la ilk golünü attı!

İngiltere Lig Kupası 3. turunda Brighton, kendi sahasında Wolverhampton ile karşı karşıya geldi. Yaz transfer döneminin son günlerinde Fenerbahçe’den 30 milyon Euro bedelle Brighton’a katılan Ferdi Kadıoğlu, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.

Müsabakanın 14. dakikasında Carlos Baleba’nın attığı golle Brighton öne geçti. Ardından, 31. dakikada Simon Adingra’nın golüyle farkı ikiye çıkararak durumu 2-0 yaptı. Wolverhampton, 44. dakikada Gonçalo Guedes’in kaydettiği golle skoru 2-1’e getirdi ve ilk yarının sonuna bu şekilde gidildi.

İkinci yarıda, 82. dakikada Yankuba Minteh’in yerine oyuna giren Ferdi Kadıoğlu, 85. dakikada takımının 3-1’lik üstünlüğünü sağlayan golü attı. Böylece Ferdi, Brighton forması altında ilk golünü kaydetmiş oldu. Wolverhampton, 90+1. dakikada Thomas Doyle’nin attığı golle farkı 1’e indirse de karşılaşma 3-2 Brighton üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Brighton, İngiltere Lig Kupası’nda bir üst tura yükselmeyi başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu