EKONOMİ

Gaziantep’te Enerji Altyapısı Güçleniyor, Kesintiler Azalıyor!

Ocak-mart döneminde Gaziantep dahil olmak üzere dört ilde gerçekleştirilen yatırımlar, şehrin kesintisiz ve sürdürülebilir enerjiye erişimini güvence altına almaktadır.

Gaziantep’te Binlerce Trafo ve Kilometrelerce Hat Yenileniyor

Toroslar EDAŞ’ın Gaziantep genelinde sunduğu hizmetler kapsamında 10 bin 845 trafo ve 26 bin 381 kilometrelik enerji hattında önemli yenileme çalışmaları yapılmıştır. Bu çalışmalar, kentte elektrik dağıtım kalitesini önemli ölçüde artırmıştır. Ayrıca, Araban, İslahiye, Karkamış, Nurdağı, Nizip, Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli ve Yavuzeli ilçelerinde toplam 2 bin 446 aydınlatma armatürünün bakımı tamamlanmıştır.

Kritik Altyapılar Yenileniyor, Enerji Kesintileri Azalıyor

Ocak-mart dönemi içerisinde 69 trafo, 12 pano ve 31 dağıtım merkezinin bakımı yapılmıştır. Bunun yanı sıra, 344 kilometrelik enerji hattında da yenileme ve onarım faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmalar, Gaziantep’in enerji altyapısının dayanıklılığını artırarak olası arızaların önüne geçmektedir.

Kesintisiz Enerjiyle Gaziantep’in Gücü Daha da Artıyor

Toroslar EDAŞ yetkilileri, “Gaziantep halkının sürdürülebilir ve kaliteli enerjiye erişimi için altyapı yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu çalışmalar sayesinde hem günlük yaşamda hem de sanayi alanında enerjide kesinti yaşanmasını minimize ediyoruz,” açıklamasında bulunmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu