YAŞAM

Düğün Yemeği Sonrası Gaziantep’te Toplu Zehirlenme!

Düğün Yemeği Sonrası Toplu Zehirlenme

Gaziantep’te düzenlenen bir düğün sonrasında, katılan birçok kişi mide bulantısı, kusma ve yüksek ateş şikayetleri ile hastanelere başvurdu. İlk gün, 150 kişi tedavialtına alınırken, sonraki günlerde belirtiler gösterenlerle birlikte bu sayının 300’e ulaştığı bildirildi.

Dernek Başkanı: “Hepimiz Aynı Yemeği Yedik”

Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesi’nin Başkanı Hasan Çolak, düğüne katılmış olduğunu ve kendisinin de hastaneye kaldırıldığını belirtti. Çolak, yaptığı açıklamada:

“Hepimiz aynı yemeği yedik ve aniden rahatsızlanmaya başladık. Önce birkaç kişinin hasta olduğunu düşündük, ancak sabah vakti onlarca kişi hastaneye koşmak zorunda kaldı. Şu anda sayının 300’e ulaştığını biliyoruz. Bu durum ciddi bir halk sağlığı sorunudur.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu