ADALET ARAYIŞININ 153. GÜNÜNDE AVUKATLARDAN DESTEK

Gaziantep'te 153 gündür Bölge Adliyesi önünde Kentsel Dönüşüm mağduru olduğunu belirterek adalet arayan Hasan Bodur'a, Gaziantep Barosu İnsan Hakları Merkezi üyesi avukatları destek verdi.

ADALET ARAYIŞININ 153. GÜNÜNDE AVUKATLARDAN DESTEK

 

Şehitkamil Belediye'nin Gaziantep'in, İpekyolu (Karşıyaka) mevkiinde gerçekleştirdiği kentsel dönüşümün mağduru olduğunu ileri süren Hasan Bodur, Bölge İdare Mahkemesi önündeki direnişinde bugün 154. gününe girdi.

Günlerdir; yakıcı güneşte, sağanak yağışta, karda, kışta ayazda bıkmadan usanmadan mahkeme başkanı ve üyelerine seslenen Bodur, açtığı dövizde "İdare Mahkemesi'nin sayın başkanı ve üyeleri,lütfen rantsal dönüşüme dur der misiniz? Tahliye edilmeden, evimiz yıkılmadan davalarımızı değerlendirir misiniz? Teşekkürler." ifadelerine yer veriyor.

Hasan Bodur'un, dünkü adalet arayışının 153. gününde destekçileri vardı. Gaziantep Barosu İnsan Hakları Merkezi üyesi avukatlar, kendisini yalnız bırakmadı ve kamuoyuna bir destek mesajı verdiler.

Bodur, "Adalet ve hukuk arayışımızın 153.gününde Gaziantep Barosu İnsan Hakları Merkezi ve İlk günden itibaren desteğini bizlerden esirgemeyen Av. Murat Doruk Bey'e desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz sağolsunlar" diyerek avukatların verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu söyledi. 

4.02.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR