Tekirdağ imece ile Antepli kıza aşık olan gazisini evlendiriyor...

Pençe Harekatı'nda bacakları kopan Tekirdağlı genç, Gaziantepli kıza gönlünü kaptırdı. Kapaklı halkı imece usulü ile gazisini evlendirecek. Belediye başkanı kız istemeye kentimize gelecek...

Tekirdağ imece ile Antepli kıza aşık olan gazisini evlendiriyor...

Tekirfağ Kapaklı'da yaşayan ve askerliğini komando olarak yapan Tarık Gür, en büyük hayallerinden birini gerçekleştirerek uzman onbaşı oldu. Bu arada tanıştığı ve aşık olduğu Gaziantepli bir kızla evlilik planları yapmaya başladı. Ancak, 2 yıl önce Pençe Harekatı kapsamında gittiği Hakkari'nin Derecik ilçesinde teröristler tarafından döşenen mayının infilak etmesi sonucu iki bacağını da kaybetti. Bunalıma giren Gür'ü yüzüstü bırakmayan Gaziantepli kız arkadaşı en büyük desteği verdi.

GAZİANTEP'E KIZ İSTEMEYE GELECEKLER

Protez bacak takılan Gür, tedavisi tamamlanınca ilk iş olarak sevdiği kıza evlenme teklif etti. "Evet" yanıtını alınca, havalara uçtu. Ancak evlerinde, Gür'ün rahat inip çıkabileceği asansör dahi yoktu. Durumu öğrenen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin gazi Gür'e, ilçe halkının da desteğiyle imece usulüyle dayalı döşeli müstakil bir ev yapmak ve evlilik maraflarını karşılamak için kampanya başlattı. Başkan ayrıca, önümüzdeki günlerde kentimize kız istemeye gelecek.

Yardımsever Gaziantep halkı ve yöneticilerinin bu girişime anlamlı katkılar koyması bekleniyor...

8.11.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR