ADAYLIĞI DÜŞEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Karkamış'ta İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Mehmet Polat'ın istifası sonra siyaset karıştı. Polat, "Benimle yol yürüyenleri utandıracak bir şey yapmadım. Yapanlar herkesçe bilinir" dedi...

ADAYLIĞI DÜŞEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Mehmet Polat'ın seçilme yeterliliği olmadığı için istifa etmesinin ardından siyaset karıştı. Taraflar birbirlerini suçlarken, Mehmet Polat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tartışmalara farklı bir boyut getirerek "Benimle yol yürüyenleri utandıracak bir şey yapmadım.Yapanlar herkesçe bilinir" dedi.

Karkamış'ta İYİ Parti Belediye Başkanı adayı Mehmet Polat'ın adaylıktan çekilmesinin ardından MHP ve CHP Adaylarından peşpeşe açıklamalar geldi. Yaşanan tartışmalara son noktayı ise adaylıktan çekilen Mehmet Polat koydu.

Mehmet Polat, kendisi hakkında ortaya atılan iddiaları bir sert dille cevaplarken, kendisiyle yol yürüyen insanların utandıracak hiçbir şey yapmadığını ifade etti.

Adaylıktan çekilmeden önce Büyükşehir Belediyesine gittiği yönündeki iddialara da cevap veren Mehmet Polat, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

 "Geçmişte kaçakçılık suçundan adıma açılan dava nedeniyle seçilsem dahi başkan olamayacağım için adaylıktan çekildim. Beni tanıyanlar bilir.tTehdide boyun eğmem, menfaat peşinde koşmam, çıkarla işim olmaz. Benim oğlumu üç yıl önce ihbar edip kahve köşelerinde kahkaha atanlar yine sahnede. Tehdide boyun eğecek durumum olsa aday olmazdım paramı harcamazdım. Kimse kafasına göre yorum yapmasın. Menfaat uğruna her haltı yiyenler hiç yapmasın. Ben hayat boyu eğilmedim eğilmem. Beni yok büyükşehire çağırdılar, tehdit ettiler diyenler, benim sizler gibi kirli parayla çıkarla işim olmaz Büyükşehir Belediyesine Başkan Danışmanı Sayın Nuh Kocaaslan'ı ziyarete gittiğimiz konuyla ilgili istişare ettiğimiz doğrudur. Yanımda üç tane arkadaşım vardı. Bunu başka yöne çekenler, kendi yaptıklarına baksınlar. Ben benimle yol yürüyenleri utandıracak bir şey yapmadım, yapanlar herkesçe bilinir."

5.03.2024 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR