AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI GENÇLERLE BULUŞTU

Milletvekili adayları gençlerle buluştu...

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI GENÇLERLE BULUŞTU

 

AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları üyeleri, ‘Annen Gibi’ projesi kapsamında ailesinden uzak, Gaziantep’te eğitim gören ve yurtta kalan öğrencilere gurbette yalnızlık hissetmemeleri için ‘anne’ yemekleri yaptı. Erikçe Macera Parkı’nda AK Parti Gaziantep Kadın Kolları tarafından düzenlenen programda öğrenciler, etkinliklere katılarak temiz havanın tadını çıkardı.

Programa önceki dönem Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 28. Dönem Milletvekili Adayı Feray Yılmaz ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kaplan katıldı.

Genel seçime sayılı günler kala çalışmalarına tüm hızıyla devam eden milletvekili adayı Abdulhamit Gül; bu projeyi çok önemsediğini belirterek, “Öğrencilerimizin coşkusunu ve sevincini 14 Mayıs’ta da göreceğiz. 15 Mayıs’a zaferle çıkacağız” ifadelerini kullandı. 

Milletvekili adayı Feray Yılmaz ise Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG ile bu programa geldiği için heyecanını dile getirerek, “Öğrencilerimiz bütün gün burada güzel vakit geçirdi. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Anneleri gibi her zaman onlarla beraberiz. Annelerinin yerini aratmayacağız” diye konuştu.

Kentte mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla çeşitli platformlarda buluşmayı sürdüren milletvekili adayları, Gaziantep’in her köşesine giderek ve toplumun her kesimine hitap ederek çalışmalarını sürdürüyor.

 

11.05.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR