FUTBOLUN GELECEĞİNE YATIRIM

Gaziantep FK ve Şehitkamil Belediyesi arasında sporcu altyapısının gelişimine katkı sağlamak için protokol yapıldı...

FUTBOLUN GELECEĞİNE YATIRIM

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Futbol Kulübü arasında imza altına alınan iş birliği protokolü, futbol branşı özelinde sporcu altyapısının gelişimine büyük katkı sunacak. Yeşil sahada yapacak çalışmalarla geleceğin yıldızları, hedeflerine daha emin adımlarla ilerleyecekler.

Türk futbolunun geleceği için oldukça önemli bir nokta olan altyapı faaliyetlerini geliştirmek, genç yetenekleri keşfetmek, eğitmek ve desteklemek adına Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Futbol Kulübü arasında imza altına alınan protokol, yeşil sahada yeni bir dönemi başlatacak.

Kırmızı-Siyahlı ve Yeşil-Beyazlı kulüplerin teknik ve idari kadrolarının uzun süredir üzerinde çalıştığı  protokol metninde yer alan faaliyetlerin startı, Beykent Stadyumu’nda; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Futbol Kulübü (GFK) Başkanı Memik Yılmaz, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol, GFK Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda teknik adam ve sporcunun katıldığı törende verildi. Protokol imza töreninin ardından yapılan dostluk maçının başlama vuruşunu ise Başkan Fadıloğlu ve Başkan Yılmaz yaptı.

9.08.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR