14.GAPTARIM FUARINI 50 BİN KİŞİ GEZDİ

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 14’üncüsü düzenlenen Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nı (GAPTARIM) 50 bin kişi ziyaret etti.

14.GAPTARIM FUARINI 50 BİN KİŞİ GEZDİ

 

 

Tarım ve Orman Bakanlığı himayesinde, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Akort Fuarcılık iş birliğinde; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gaziantep Ziraat Odası ve KOSGEB destekleri ile organize edilen fuar katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

25 ilden 300’e yakın marka ve firmanın temsil edildiği ve sektörde önemli bir yere sahip olan fuar, tarım makinelerinden hayvancılık ekipmanlarına, traktör modellerinden tohum çeşitlerine kadar birçok ürünün sergilenmesine fırsat sundu.

14.GAPTARIM Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi; ‘’ Gaziantep gıda ve tarım sanayisinde dünyanın önde gelen şehirlerinin başında gelmektedir. Bu nedenle bir yenisi gerçekleştirmiş olduğumuz GAPTARIM fuarımız, farklı bölgelerde üretim yapan firma ve çiftçilerimizin buluşturması nedeniyle büyük önem taşıyor’’ dedi.

Fuar sayesinde ziyaretçilerin en son gelişmeleri, teknolojik ürünleri ve yenilikleri yerinde görme ve kıyaslama şansına sahip olduğunu dile getiren Adnan Ünverdi, ’’Fuarımızın açılış törenine katılarak bizleri onurlandıran kent protokolümüze, katılımcılarımıza, fuar paydaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya da, ‘’ GAPTARIM fuarlarımız bölge ve ülkenin mevcut potansiyelinin artırılması noktasında sektöre önemli katkılar sunmaktadır. Ticari ve ekonomik katkılarının yanı sıra sosyal ve toplumsal etkileşimi ve iletişimi güçlendiren fuarımız adeta bir tarım şenliği havasında geçti’’ diye konuştu.

Akkaya, ‘’ 14’üncüsünü düzenlemekten mutluluk duyduğumuz fuarımıza katılımcı ve ziyaretçilerimizin her geçen yıl bir önceki yıla göre daha da rağbet göstermesi bizi gururlandırıyor. Bu anlamda destek veren tüm paydaşlarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

27.02.2024 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR