"Servetin sınırı yoktur, mükafatı vardır"

GÖNLÜ ZENGİN İŞ İNSANI İBRAHİM ERDEMOĞLU..

"Servetin sınırı yoktur, mükafatı vardır"

 

Capital Dergisi tarafından  her yıl hazırlanan “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” çalışmasında Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu 10. sırada yer aldı. Yaptığı eğitim ve sağlık tesisleri ile öğrenci bursları başta olmak üzere bir çok şehirde  hayır işlerine imza atan İbrahim Erdemoğlu, Servetin sınırı yoktur, mükafatı vardır prensibi ile hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

ÖNCELİK: EĞİTİM, SAĞLIK, İHTİYAÇ SAHİPLERİ

Erdemoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Erdemoğlu Holding Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu’ndan aldıkları öğütlerle bugünün gönlü zenginleri arasında yer aldıklarını ifade etti. Erdemoğlu” Önceliğimiz eğitim , sağlık ve ihtiyaç sahipleridir. Babamız Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ufkumuzu aydınlatan, Servetin sınırı yoktur, mükafatı vardır prensibindeki servetin mükafatını vatanımıza, milletimize ve devletimize daha iyi ve daha çok hizmet edebilmek olarak telakki ediyoruz. Bu kapsamda aziz milletimizin yaşadığı elim deprem felaketi gibi durumlarda Erdemoğlu Holding olarak maddi ve manevi bütün imkanlarımızla her zaman aziz milletimizin yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

BİR ÇOK İLDE OKUL YATIRIMLARI VAR

İbrahim Erdemoğlu eğitim başta olmak üzere bir çok ilde yatırımların devam ettiğini ifade ederek şöyle dedi:

Gaziantep’te üç okul inşaatımız, Adıyaman’da iki okul inşatımız, Trabzon’da spor okulu ve kompleksi inşaatımız, Adıyaman Besni ilçemizde Meslek Yüksek Okulu inşaatımız, Adana’da iki kreş inşaatımız devam etmektedir. Ayrıca Nurdağı, İslahiye ve Besni ilçelerimizde öğretmenevleri inşaatlerimiz devam etmektedir.”

7.07.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR