Sanko Okulu Masa tenisinde ikinci ve üçüncü oldu

Gaziantep’te düzenlen Masa Tenisi İl Birinciliğinde, Sanko Okullarının kız takımı, ikinci, erkek takımı ise üçüncü oldu.

Sanko  Okulu Masa tenisinde ikinci ve üçüncü oldu

Gaziantep'te düzenlen Masa Tenisi İl Birinciliğinde, Sanko Okullarının kız takımı, ikinci, erkek takımı ise üçüncü oldu.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yıldızlar Kız ve Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği" müsabakasında SANKO Okulları Yıldız Kız Masa Tenisi Takımı il ikincisi, Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı ise il üçüncüsü oldu. Talat Özkarslı Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada SANKO Okulları'nın Bade Kolukısa, İrem Orhan, Semiha Ceyda Şahin ve Defne Ulu'dan oluşan Yıldız Kız Takımı ikincilik kupasını,Mehmet Kaan Ertürküner, Kemal Efe Derici, Can Akcan ve Kahraman Eruslu'dan oluşan Yıldız Erkek Takımı ise üçüncülük kupasını kucakladı.

 

Sanko Okulları Raket Sporları Baş Antrenörü İbrahim Akbağ, Yıldız Kız Masa Tenisi Takımının bölge birinciliği yarışlarında Gaziantep'i temsil edeceğini anımsatarak, Yıldız Kız ve Erkek Takımı sporcularını kutladı

3.03.2018 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR