ŞAHİNBEY AMPUTE GOL OLDU YAĞDI

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda  Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 8-0 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü.

ŞAHİNBEY AMPUTE GOL OLDU YAĞDI

 

 Şampiyonluk hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, bu yolda bir engeli daha aştı. Deplasman da Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya gelen mavi beyazlı ekip güçlü rakibini 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ligdeki çıkışını emin adımlarla sürdürdü.

İKİ TAKIMIDA TEBRİK EDİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak deplasmanda Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşılaştık. İki takımında teknik ekibini ve sporcularına göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum.  Aldığımız galibiyetlerle şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürümeye çalışıyoruz. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

9.01.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR