NİZİP SİYASETİNE KADIN ELİ DEĞİYOR

İYİ Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Av.Gizem Büşra Bilgiç, partideki kırgın küskün ve dargınlara seslenerek, başarıyı birlikte yakalama mesajı verdi.

NİZİP SİYASETİNE KADIN ELİ DEĞİYOR

 

'YUVAYA DÖNÜN' ÇAĞRISI
Seçim çalışmalarına start vererek siyasi arenaya hızlı bir giriş yapan İYİ Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, partili tabanı ve seçmenlere seslenerek, "Her ne sebeple ayrılmış olsanızda bugün kırgınlıkları dargınlıkları küskünlükleri bitirelim. Gelin birlikte çalışalım, birlikte başaralım birlikte kazanalım!" dedi

EMEĞİ GEÇMİŞ HERKESE MESAJ
Bilgiç İYİ Parti'nin, geçmiş dönemlerinde görev yapan ilçe başkanları, belediye meclis üyelerimize yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolu üyeleri ile  partinin  kuruluşundan bu yana farklı kademelerinde hizmet vermiş yönetici delege ve üyelere bir çağrı yaparak  kırgınlıklara son verilmesini istedi.

Küskünlüklerin ve dargınlıkların sona ermesi gerektiğine işaret eden Bilgiç, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bir olalım, beraber olalım.Birlikte çalışalım, birlikte başaralım birlikte kazanalım Ben değil 'biz' diyerek kişisel ikballer uğruna değil partimizin başarısı için ter dökelim.Bu kutlu davada birlikte mücadele edelim.İYİ Parti'nin yerel seçim başarısı için gayret edelim.Nizip'te partimizi iktidar yapalım. Yerel yönetimleri almasını sağlayalım. İYİ parti bayraklarının dalgalanması için tüm kırgın, küskün dargın partililerimizi gönüldaşlarımızı dava arkadaşlarımızı yuvalarına dönmeye davet ediyorum. Birlik beraberlik içindmücadele etmek vebaşarmak istiyorum.Bize katılmak isteyen herkese kapımız açıktır. Herkesin görevden kaçtığı zor ve sıkıntılı bir dönemde görevi kabul ettiğim. Bu süreçten zaferle çıkmak için taşın altına gövdemi koydum. Sizlerde kolunuzu koyun. Şunu bilin bu zor ve sıkıntılı süreç mutlaka aşılacaktır.Mutlaka başaracağız Nizip’te devrim niteliğinde projelere imza atacağız.Bundan kimsenin de şüphesi olmasın" 

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI
İYİ Partiye gönül vermiş gençlere ve kadınlara da seslenen Bilgiç, "Seçim Koordinasyon Merkezimiz 35'lik yol üzerinde açılmıştır.Tüm vatandaşlarımızı, partililerimizi, seçmelerimizi gece gündüz açık olan koordinasyonda çay içmeye birlikte çalışmaya bekliyoruz .Resmi açılışı  bir hafta içerisinde gerçekleştireceğiz.Seçim kampanyamız kapsamında gençlik ve kadın yapılanması içerisinde yer almak isteyen tüm iyi partili gençlerimizi ve kadınlarımızı bekliyorum. Beni en iyi gençler ve kadınlar anlar. Çünkü ben onlardan biriyim” dedi

28.02.2024 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR