ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN KORTEJLİ 23 NİSAN KUTLAMASI

Şahinbey Belediyesi korona virüsü nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını düzenlediği müzikli araç korteji etkinliği ile kutladı.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN KORTEJLİ 23 NİSAN KUTLAMASI
 

Her yıl binlerce çocuğa Şahinbey Parkı içerisinde uçurtma dağıtarak ve düzenlediği çeşitli animasyonlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Şahinbey Belediyesi bu yıl korona virüsü nedeniyle alternatif bir kutlama düzenledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 100'ncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen kortej etkinliğinde Şahinbey Belediyesi araçları süslendi ve çeşitli müzikler çalınarak çocuklar ve büyüklere 23 Nisan sevinci yaşatıldı. Mavikent Mahallesi’nden başlayan kortej, Karataş, Güneykent, Üniversite Bulvarı, Binevler ve Ordu Caddesi istikametinde devam etti.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için oluşturduğu araçlı korteje vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yapılan etkinlikte Türk bayrakları ve balonlarla süslenen araçlarla şehir turu yapıldı. Araçlar cadde ve sokaklardan çocuk müzikleri eşliğinde geçerken, balkona çıkan çocuklar büyük sevinç yaşadılar. Apartmanların pencere ve balkonları Türk bayrakları ve balonlarla donatılırken, araç kortejinde Başkan Mehmet Tahamazoğlu’nu gören vatandaşlar bayrakları ile birlikte el sallayarak Başkan Tahmazoğlu’nu selamladılar.

ÇOCUKLARIMIZI VE VATANDAŞLARIMIZI MUTLU ETTİK

Şahinbey Belediyesi’nin üstü açık otobüsünde vatandaşları ve 23 Nisan’ın kahramanları çocukları selamlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Tüm çocuklarımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun da 100’üncü yıldönümü. Aslında bu yıl çok büyük etkinliklerle kutlanacaktı, ama korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı olduğu için bayramı da biz boş geçirmek istemedik, çocuklarımızı eğlendirmek amacıyla belediyemizin gezi otobüslerini ve trenlerini süsleyip ses araçlarımızla çocuk müzikleri çalarak şehir turu yapıyoruz. Mahalleleri gezerek çocukların ve büyüklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bayramlarını kutluyoruz. Onlarda bayrağımızla süsledikleri balkonlarından ve pencerelerinden bizleri selamlıyorlar. Bu bayramı bu şekilde kutluyoruz. Ama inşallah önümüzdeki yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı çok daha büyük etkinliklerle kutlayıp telafi edeceğiz” dedi.


 

 
2 Ek
 
 
 
 
 
 
 

 

24.04.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR