ERSİN ARSLAN DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARI MUTLU DEĞİL!..

Sağlık personelleri, Sağlık Bakım Hizmetleri tarafından sorgusuz sualsiz belirlenen geçici görevlerden büyük rahatsızlık duyuyor...

ERSİN ARSLAN DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARI MUTLU DEĞİL!..

saglikpersonelleri.net internet haber sitesinde yer alan bilgilere göre son zamanlarda adaletsiz uygulamaların yapıldığı iddia edilen ve gündemdeki tartışmalarıyla sıkça anılan Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bir kez daha dikkat çekici bir olayla gündeme geldi! Hastanede çalışanlar arasında sıklıkla karşılaşılan şikayetlere bir yenisi daha eklendi. Hastane yöneticilerinin, çalışanlara keyfi geçici görevler verdiği iddiasıyla, birçok personel moral ve motivasyon kaybına uğradı.

 mantığını anlamakta güçlük çektiklerini ifade ederek onlarca ihbar mesajı gönderdi. Burada arkasına siyasi güç aldığı öne sürüler F.G. isimli yöneticinin çalışma barışını bozduğu ileri sürüldü.

SÜRGÜN GİBİ GÖREVLENDİRME HUZURSUZLUĞU

Özellikle Şehir Hastanesinin hemen yanı başında ikamet eden bir personeller başka bir bölgeye gönderirken, şehrin diğer ucunda evi olan çalışanları yeni açılacak bu hastaneye görevlendirmenin sebebi izah edilemiyor. Gönüllü olarak Şehir Hastanesi'nde geçmek için verilen 140 kadar dilekçenin işleme konulmadığı da bir başka şikayet konusu.Dolauısı ile bu durum geçici görevlendirme listelerini kim hazırladığı sorusunu gündeme getiriyor.?  Mobbinge maruz kalan sağlık personelleriyle ilgili “HEDDER” tarafından yapılan açıklama gözleri Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine çevirmiş durumda. 

SAĞLIK MÜDÜRÜ BU SORULARI CEVAPLAMALI

Öte yandan Gaziantep'in başarılı Sağlık  İl Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki'ye  çağrıda bulunan çalışanlar, yapılan adaletsizliklere ne kadar daha sessiz kalacağını sorguluyorlar. Sağlık Müdürü Tiryaki’ye peş peşe sorular yönelten sağlık personelleri, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür ve yardımcılarının Gaziantep kamuoyunun sağlığını birinci dereceden ilgilendiren bu soruna çözüm getirmesini talep ediyorlar.

9.08.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR