YAŞAM

Şehitkamil’de 19 Mayıs Coşkusu: Yürüyüşe Davet!

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek Bayraklı Gençlik Yürüyüşü’ne tüm Gazianteplileri davet etti. Yılmaz, “19 Mayıs’ta 19.19’da Celal Doğan Parkı’ndan başlayacak kortej yürüyüşümüze tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

Şehitkamil Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla geniş bir etkinlik programı hazırlayarak bayram coşkusunu ilçede yaymayı hedefliyor. Etkinlikler, bayram günü gerçekleşecek yürüyüşle zirveye ulaşacak.

“19 Mayıs’ı Şehitkamil’de büyük bir coşkuyla kutlayacağız”

Başkan Yılmaz, 19 Mayıs’ın önemine dikkat çekerek bu yıl da coşkuyla kutlayacaklarını vurguladı. Spor aktivitelerinden kültürel etkinliklere kadar pek çok program düzenlediklerini dile getiren Yılmaz, “106 yıl önce yakılan bağımsızlık meşalesi bugün gençliğin elinde aynı kararlılıkla parlıyor. 19 Mayıs Pazartesi günü Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Şehitkamil’de büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacağız. Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı günde sizleri Bayraklı Gençlik Yürüyüşü’ne davet ediyorum” şeklinde konuştu.

“19 Mayıs 19.19’da Celal Doğan Parkı’nda buluşalım”

Umut Yılmaz, tüm Gaziantep halkını etkinliğe katılmaya teşvik ederek, “19 Mayıs saat 19.19’da Emek Mahallesi Celal Doğan Parkı’ndan başlayıp Korupark’ta sona erecek olan yürüyüşümüzün ardından gençlik konseri ve havai fişek gösterisi bizleri bekliyor. Geleneğimizden aldığımız güçle geleceğe doğru yürüyoruz. Cumhuriyet’imizin değerlerine hep birlikte sahip çıkıyoruz. Haydi Gaziantep, bu özel günde milli değerlerimizi yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için hep birlikte tek yürek olalım. 19 Mayıs’ta meydanlarda buluşalım. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutlarım” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu