Mahallede Kötü Koku, GASKİ Acil Müdahale Bekliyor!

Mahalle sakinleri, camlarını ve balkonlarını açamaz hale gelerek, çevredeki rahatsız edici koku nedeniyle adeta bir kabus yaşamaya başladı.
Bölgedeki kötü kokunun kaynağı henüz kesin olarak tespit edilemezken, hava kalitesi ciddi şekilde etkilendi. Çocuklar dışarıda oynamakta zorluk çekerken, yaşlılar ve hassas sağlık durumuna sahip bireyler daha fazla mağduriyet yaşıyor.
GASKİ’den Acil Müdahale Çağrısı
Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, sorunla ilgili hızlı bir müdahale başlatarak durumu ele almakta. Yetkililer, mahalledeki kötü kokunun nedenini tespit etmek ve gerekli önlemleri almak için vatandaşlardan ihbarda bulunmalarını ve iletişim bilgilerini doğrudan mesaj yoluyla paylaşmalarını istedi.
GASKİ açıklamasında, “Ekiplerimiz yoğun kokuya dair gerekli incelemeleri yapıyor. Halkımızın iş birliği ve duyarlılığı, sorunun en kısa sürede çözülmesi için büyük önem taşımaktadır” ifadeleri kullanıldı.