SİYASET

Güçlü Türkiye İçin Yeni Parti Hazırlıkları Başladı

TEPSAM Başkanı Teoman Yıldırım, yeni partisinin hazırlıklarına devam ediyor. 6 bin kişilik bir ekip ile geleceğe yönelik stratejiler geliştirdiklerini dile getiren Yıldırım, “Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olmayan il-ilçe kalmasın” projesi çerçevesinde, sektörlere yönelik organize sanayi bölgeleri kurmayı hedeflediklerini bildirdi. Yıldırım, sanayicilere, KOBİ’lere, esnafa ve çalışanlara destekleyici programlar ve teşvikler üzerinde çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, parti tüzüğünde bu konulara sıkça vurgu yapacaklarını belirtti.

“HER İL VE İLÇEDE ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ KURACAĞIZ”

OSB bulunmayan sektörlerde her il ve ilçede büyük ve küçük ölçekli organize sanayi bölgeleri oluşturacaklarını söyleyen Yıldırım, bu çabalarının göçü önlemek, her ilin refah düzeyini artırmak ve işsizlik oranını daha da düşürmek için atıldığına dikkat çekti.

“YATIRIMA TEŞVİK SÜREKLİ DESTEKLENECEK”

Partinin temel vizyonunun “Güçlü Türkiye” ve “Güçlü sanayi” başlıkları üzerine inşa edileceğini aktaran Yıldırım, yerli ve milli teknolojilerin geliştirilmesi için çeşitli sektörlerde proje destekleri sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, yabancı yatırımcıların Türkiye’yi güvenli bir liman olarak değerlendirecekleri vurgusunu yaptı.

Yıldırım, sanayicileri ve küçük ile orta boy işletmeleri her türlü destekleme vaadinde bulunarak, “Zorlu küresel koşullarda bile ‘Güçlü Türkiye, güçlü sanayi’ vizyonumuzla sanayicileri destekleyeceğiz. AR-GE ve inovasyon sistemimizle kendine güvenen girişimcilerimizi kararlılıkla destekleyeceğiz” dedi.

“KÜRESEL PAZAR, YABANCI YATIRIMCI VE YERLİ ÜRETİM TEMEL HEDEFİMİZ”

Yeni yatırım taleplerine cevap verebilmek amacıyla organize sanayi bölgelerini Avrupa standartlarında inşa edeceklerini ifade eden Yıldırım, yeni OSB’lerin yatırımcıları destekleyen bir siyasi anlayış benimseyerek küresel bir pazar oluşturarak Türkiye’yi güvenilir bir liman haline getireceklerini kaydetti. Yıldırım, “Güçlü siyasi irade, güçlü Türkiye” vizyonu ile bu hedeflerin mümkün olduğunu dünyaya göstereceklerine inandıklarını belirterek yurttaşlara güven duyduklarını ifade etti. Yeni parti hazırlıklarını sürdüren Teoman Yıldırım, “‘Güçlü Türkiye, güçlü sanayi’ partimizin temel vizyonudur” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu