“Gaziantep’te Bugün 22 Kişi Toprağa Verildi”

Gaziantep’te 18 Ekim 2024 tarihi itibarıyla vefat ve defin listesi duyurulmuştur. Bugün kentte toplam 22 kişi, 16 erkek ve 6 kadın olmak üzere toprağa verilmiştir.
Defin işlemleri sonucunda, 12 erkek ve 10 kadın olmak üzere toplamda 22 kişiye son görevlerini yerine getirilmiştir. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden edinilen bilgilere göre, hayatını kaybedenlerin kişisel bilgileri detaylı bir şekilde listelenmiştir.
Mekanları cennet olsun. Bugün toprağa verilenlerin isimleri ve bilgileri arasında Sultan Konuk (Kadın, 73 yaşında), Zeynel Dağdeviren (Erkek, 51 yaşında), Haci Şeker (Erkek, 62 yaşında) ve Atilla Taha Özdoğan (Erkek, 4 yaşında) yer almaktadır.
Ayrıca, Güllü Tamer (Kadın, 86 yaşında), Şahide Akdemir (Kadın, 52 yaşında), Kadir Yener (Erkek, 78 yaşında) ve Bebek Hıbatullah Toutou (Erkek, 1 yaşında) gibi merhum ve merhumelere de veda edilmiştir.
Defin işlemleri, Gaziantep ili Asri Mezarlık ve diğer mezarlıklarda gerçekleşmiştir. Bu vesileyle hayatlarını kaybedenlere bir kez daha rahmet ve başsağlığı diliyoruz.