GÜNCEL

Gaziantep’te 8 Saat Elektrik Kesintisi: Hayat Duruyor!

Gaziantep’te, 17 Temmuz tarihlerinde planlanan bir elektrik kesintisi, bölgedeki yaşamı olumsuz etkilemesi bekleniyor. Kesintinin süresi 8 saat olarak duyuruldu.

Kesintiden etkilenecek olan ilçelerde, elektrik olmaması nedeniyle yaşamsal faaliyetlerin aksayabileceği vurgulanıyor. Özellikle sağlık hizmetleri, su temini ve diğer temel ihtiyaçların sağlanmasında sıkıntılar yaşanabilir.

Elektrik Dağıtım Şirketi, kesintinin bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirileceğini belirtti. Ayrıca, vatandaşlara gerekli önlemleri almaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bu durum, özellikle yaz aylarında sıcak havaların etkisini hissettirdiği Gaziantep’te, yaşamı zorlaştırabilir. Vatandaşların bu süre zarfında hazırlık yapmaları önerilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu