Gaziantep'in modern estetik ve güzellik merkezine görkemli açılış

Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ömer Berberoğlu yeni kliniğini görkemli bir şekilde açtı. Son derece modern olan klinik bünyesinde güzellik merkezi ve hastaların rahatça dinlenebileceği bölümler var.

Gaziantep'in modern estetik ve güzellik merkezine görkemli açılış

 

Gaziantep'e son derece modern ve fonsiyonel bir klinik kazandıran Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ömer Berberoğlu, güzellik sektöründeki son trendler ve yeni teknikleri dünyanın en iyi teknolojileriyle uygulayacaklarını söyledi. Alanının en iy isimlerinden biri olan Berberoğlu,  uzman bir kadro oluşturduklarına dikkat çekerek, "Açılışımızı da kliniğimize yakışacak bir şekilde yaptık. Bu özel günümüzde dostlarımız da bizi yalnız bırakmadığı için mutluyuz" dedi..

DENEYİMLİ BİR İSİM
Gaziantep’te Estetik cerrahi denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ömer Berberoğlu, Gaziantep’te gerçekleştirdiğ  binlerce ameliyat ile şifa dağıttığı hastaların yanı sıra yurt dışından, özellikle Avrupa ülkelerinden güzelleşmek için gelenlerin ilgi odağı. Berberoğlu neredeyse Avrupa ile Gaziantep arası sağlık elçisi gibi.Estetik uygulamaların her gün arttığı günümüzde estetik uygulamalar hem çeşitleniyor hem de oldukça kolaylaşıyor.Güzel ve estetik bir görünüme sahip olmak 7’den 70’e herkes için önemli hale gelirken,fit bir vücuda sahip olmak için Avrupa’dan sağlık turizmi kapsamında güzelleşmek için gelenler Ömer Berberoğlu’nu buluyorlar.Ömer Berberoğlu yaptığı başarılı ameliyatların yanı sıra iyileştirici ve hasta memnuniyetini önde tutan bir hekim. Hastalarının ön yargılarını anlayan,onların korkularını gideren iletişim becerisinden dolayı tercih edilen bir isim.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ EŞİ
Güzellik merkezinde Berberoğlu'nun eşi Güzellik uzmanı Eylül Berberoğlu Gaziantep'te kadınların arasında artık marka bir isim ve onların gözdesi durumunda.Gaziantep ve bölgeden Eylül Berberoğlu'nun ismini duyan kadınlar gönül rahatlığıyla kendilerini Eylül hanımın ellerine bırakabiliyorlar. Oldukça geniş ve ferah bir alana sahip olan güzellik merkezi uzman kadrosuyla kadınların kişisel bakım ihtiyaçlarını tepeden tırnağa karşılıyor.

11.10.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR