Fatma Şahin: "Zarar 20 Milyon"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazeteci Yavuz Oğhan ile Gazeteci Akif Beki'nin "Söylemesi Bizden" adlı yayınına canlı olarak katıldı ve açıklamalarda bulundu

Fatma Şahin: "Zarar 20 Milyon"

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazeteci Yavuz Oğhan ile Gazeteci Akif Beki'nin Söylemesi Bizden adlı yayınına canlı olarak katıldı. Programda açıklamalarda bulunan Fatma Şahin, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olması hasebiyle kendisini aradığını ve "Başkanım, ulaşımdan dolayı 50 milyon TL zarar ettik" dediğini söyledi. Gaziantep'in de Belediye olarak aylık 20 milyon TL zararı olduğunu anlatan Fatma Şahin, İBB ve Ankara Büyükşehir Belediye de başta olmak üzere tüm Belediyelerin zararlarının tanzimi için İller Bankası'na başvuru yapıldığını ve sonucun olumlu olarak çıkmasını umduklarını söyledi.

Gazeteci Yavuz Oğhan ve Akif Beki'den övgüyle sözeden Gaziantep Büyükşehir Beleidye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye'de yetişmiş insanın çok önemli bir unsur olduğunu ve gazeteciler olarak Oğhan ve Beki'yi takdirle izlediğini yayında söyledi. Fatma Şahin'in bir ara yayından düşmesi sırasında ise Yavuz Oğhan ve Akif Beki, Gaziantep Büyükşehir Beielediye Başkanı Fatma Şahin'i AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ila Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı olduğu dönemlerde yakından takip ettiklerini dile getirdiler ve kendisini "Vicdan sahibi AK Partili" olarak tanımladılar Yayına bağlandıktan sonra gülümseyerek, hakkında söylenenleri duyduğunu ifade den Fatma Şahin, "Vicdan önemli" diyerek, hakkında söylenenlere yanıt verdi.

Öte yandan özellikle Gazeteci Akif Beki, yayın sırasında sıklıkla "Vicdan sahibi bir AK Partili'yi canlı yayında ağırlayınca AK Parti'ye dair tüm aklımızda yanıtlanması beklenen soruları sorarak vicdansızlık yapmak istemeyiz" diyerek, Fatma Şahin'e yönelik pozitif ayrımcılığını dile getirdi. 

24.04.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR