DEVA'NIN MİTİNGİ BUGÜN

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan’ı ağırlayacak. Babacan, Kalealtı’nda Gaziantepli vatandaşlar ile mitingde buluşacak.

DEVA'NIN MİTİNGİ BUGÜN

 


İLK MİTİNGİ GAZİANTEP’TE


Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2021 yılında partisini kurduktan sonra, ilk mitingini Gaziantep’ten başlatıyor. Babacan, saat 17.00’da Kalealtı 14 Şehit Anıtı arkasındaki tur otobüsleri park alanında Gaziantepliler’e hitap edecek. Babacan’ın Gaziantep’te; adalet, ekonomi ve özgürlükleri kapsayan bir konuşma yapacağı ifade edildi.

 

MİTİNG BAŞLAMADAN ÇOK KONUŞULDU
Ali Babacan’ın Gaziantep’te bugün gerçekleştireceği miting, yerinin belirlenmesinden, tanıtılmasına kadar hep olaylı oldu. DEVA Partisi, miting için ilk olarak Demokrasi Meydanı’nı talep etmiş, ancak Babacan, kendilerine önce uygundur şeklinde verilen yanıtın, daha sonra uygun değil cevabına dönüştüğünü açıklamış ve bu çok fazla ses getirmişti. Gaziantep Valiliği ise, Babacan’ın iddialarını yalanlamış ve evrakta sahtecilikten suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamıştı. Miting için son tartışma ise, Babacan’ın gelişi ile ilgili afişlerin cadde ve sokaklara asılmaması üzerine, İl Başkanı Ertuğru Kaya’nın sırtına astığı pankart nedeniyle yaşanmıştı.

BAZI GÖRÜŞMELER YAPACAK


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, miting için öğle saatlerinde Gaziantep’e gelecek. Daha önce cuma gününden Gaziantep’e gelmeyi planlayan Babacan, programındaki değişiklik nedeniyle gelişini cumartesine erteledi. Öğle saatlerinde Gaziantep’e gelecek olan Babacan, daha sonra 17.00’da mitinge geçecek. Bir gün sonra Adana programı nedeniyle geceyi Gaziantep’te geçirecek olan Babacan’ın, otelde birebir önemli görüşmeler yapacağı da iddia edildi.

21.05.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR