CHP'de İl başkanı henüz atanmadı, yalan haberler gırla gidiyor

CHP İ başkanlığına atanma konusunda az atın da civcivler yesin...CHP Gaziantep örgütününü görevden alınmasıyla başlayan süreçte yerel medya çok kötü bir sınav veriyor

CHP'de İl başkanı henüz atanmadı, yalan haberler gırla gidiyor

 

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde  Büyükşehir Belediye Başkan adayını CHP ile yapılan protokole göre  İYİ Parti'nin belirleyeceği Gaziantep'te, PM, "ittifakı olgunlaştıramadığı" gerekçesi ile CHP İl Örgütü görevden alınmıştı.  

CHP'de, bu süreçte  il başkanının "kim?" olacağı konusunda ortaya atılan spekülasyonlar ve asparagas haberler gırla gidiyor. Yerel medyanın nerede ise  tamamı İnşaat Mühendisleri eski Başkanı Melih Meriç'in CHP il başkanı olarak atandığını kesin bir dille yazıyor.

KILIÇDAROĞLU İLİ GÖREVDEN ALMAYI KAFAYA KOYMUŞ

Ancak, www.yurthaberler.net'in sorularını yanıtlayan Meriç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Gaziantep İl Örgütü'nü görevden almadan önce kendisini aradığını ifade ederk, "Genel Balkanımız il yönetimini görevden almadan 1 ay önce arayarak görevi bana tevdi etmek istedi, ben çok sıcak bakmadım. İl örgütümüzü almadan bir hafta öncde yine aradı. Geçen hafta  perşembe kendisi ile görüşecektim işlerim yoğunluğu nedeni ile başkente gidemedim. 3 gün önce pazar günü Sn. Kılıçdaroğlu ile Ankara'da yüz yüze görüştük. Benden, il örgütünü yeniden yapılandırmamı istedi. Ben bazı taleplerimi ve şartlarımı ileterek Cuma gününe kadar süre istedim. Yani yerel medyada yazdığı gibi atanmış değilim. Görüşmelerimiz halen devam ediyor" dedi.

NOT : yurthaberler.net olarak, Cuma günü olası ile başkan adayı Melih Meriç ile CHP Cenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşmelerin sonucunu ve bize aktarılan off the record konuları kamuoyu ile paylaşacağız

8.01.2019 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR