CHP adayından, Tahmazoğlu’na  sert eleştiriler

CHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Muhittin Sait Köse, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni (GGC) ziyaret ederek medya mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP adayından, Tahmazoğlu’na  sert eleştiriler

 “TÜM GÖRÜŞLERE EŞİT MESAFEDEYİZ”

GGC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay bu ziyarette, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler dolayısı ile tüm partilerin ve adayların sahaya indiğini, GGC’nin tüm görüşlere eşit mesafede durarak kamuoyunun bilgilenmesine katkı koymaya devam edeceğini söyledi.

“89 RUHUNU YAKALADIK”

CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfi Demir de basının özgür düşüncenin yiğit savaşçıları olduğunu belirterek, “Yerel seçimlerle ilgili olarak halkın doğru bilgilendirilmesi çok önemli. Emlakçı ve müteahhit belediyelerin yerini, halkçı sosyal demokrat belediyeler alacak. İktidar partisinin imkanları ve parası çok ama bizim de Allah’ımız var. 89 Ruhunu yakaladık. Bu seçimden biz galip çıkacağız” diye konuştu.

“İLÇEDE BETON ORMANI OLUŞTURULDU”

CHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Muhittin Sait Köse ise belediyenim neresini tutsalar ellerinde kaldığını söyleyerek, toplu konutlar ile ilçede beton ormanı oluşturmakla suçladığı Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.  

TOKİ evlerinin ya kibrit kutusu gibi yada gökdelen gibi olduğunu kaydeden Köse, “Türk aile yapısına uymayan, mahalle ve komşuluk ilişkisini yok eden binalara hapsedilen bir toplum olduk. İnsanlar saygı-sevgi ve hoşgörüyü unuttu. Biz bunu yeniden hatırlatacağız. Başkan Tahmazoğlu, Çanakkale’ye öğrenci götürdü. Bunu takdirle karşılıyoruz. Ama aynı hassasiyeti keşke resmi bayramları da kutlayarak yapsaydı. IMF’ye borç vereceği gibi boş bir laf etti. Ülkenin 465 milyar dolar borcu ne olacak bilen var mı? Başkan pazaryeri basıyor ama kayıtışı çalışarak esnafa zarar veren Suriyelileri görmüyor. Yine takdir edilecek spor tesisleri yapan başkan uluslararası düzeyde başarı kazanan hokey takımına salon tahsis etmiyor, bu anlayışını kınıyorum. Belediye kaynağı ile çıkarılan ve dağıtılan Kadın ve Aile İlmihali diye bir kitap var. Bu kitapta kadın ötekilenmiş ve değersizleştirilmiş. Biz aklı ön plana koyarak, güçlü bir ekiple halka dokunan derman belediyeciliği yapacağız” dedi.

 

1.03.2019 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR