Burhan Kuzu: "Çok mu acıttım?"

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden AK Partili eski Milletvekili Burhan Kuzu, son paylaşımlarının ardından ülke gündeminin merkezine yerleşti. Burhan Kuzu'ya Galatasaraylılar tepki gösterirken, Fenerbahçeliler'den destek geldi

Burhan Kuzu: "Çok mu acıttım?"

 

 

Her şey Burhan Kuzu'nun dün attığı şu tivitle başladı:

 

 

Burhan Kuzu'nun bu tiviti sonrası bir anda ortalık karıştı. Galatasaray taraftarları, Burhan Kuzu'nun paylaşımının Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarının hemen ardından geldiğine dikkat çekerek, Kuzu'nun Fatih Terim'i kastettiğini söyledi. Sonrasında ise peş peşe paylaşımlar gelmeye başladı: Fenerbahçeliler takdir ederek; Galatasaraylılar ise eleştirerek tiviti sayfalarına taşıyınca, Burhan Kuzu'nun bu paylaşımı kısa sürede yaklaşık bin 500 kişi tarafından paylaşılıp, yaklaşık 8 bin kişi tarafından da beğenildi.

ULTRASLAN TARAFTAR GRUBU TEPKİ GÖSTERDİ

Gece boyu paylaşımların ardından bugün akşam saatlerinde Galatasaraylı taraftarların resmi sayfası @ultrAslan'dan bir paylaşım geldi Galatasaray taraftarı, Burhan Kuzu'nun attığı tiviti alıntılayarak, "O kadar yalvarıp yakarıp Bakan olamayınca, Koç iken kuzu taklidi mi yapıyordunuz?" diye sordu. Tabi ondan sonra da olanlar oldu:

 

 

Galatasaray taraftarının tepkisi ve mesajının ardından ise biraz önce Burhan Kuzu'dan önce tivit, ardından da UltrAslan'ın bu paylaşımının altına yorum geldi. Burhan Kuzu, sayfasından yaptığı paylaşımda aslında bir isim vermediğini savunurken, UltrAslan'ın sayfasındaki paylaşımın altına ise "Çok mu acıttım?" diye yazdı. Burhan Kuzu'nun bu yorumuna ise bu kez Fenerbahçeli taraftarlar destek verince, ortalık yine karıştı. Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler, yorumlarda birbirlerini hedef alarak, kimi zaman FETÖ'cülükle kimi zaman da "Sahte Atatürkçülükle" suçladı. 

 

 

 

19.09.2019 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR