ANNE VE ÇOCUĞA ÖZEL SPOR PROGRAMI

Şehitkamil Belediyesi İbrahimli Spor Merkezi, anne ve çocuklarına yönelik özel olarak hazırlanan programlarla hizmet veriyor...

ANNE VE ÇOCUĞA ÖZEL SPOR PROGRAMI

Şehitkamil Belediyesi İbrahimli Spor Merkezi’nde hayata geçirilen Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunları Akademisi, anne ve çocuklarına yönelik özel olarak hazırlanan programlarla hizmet vermeyi sürdürüyor. Çocuklarıyla eş zamanlı kendilerine yönelik düzenlenen etkinliklere katılan anneler, akademiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 ÇOCUK SPORU OYUNLA SEVİYOR 

İnsanın günlük yaşantısının vazgeçilmez bir parçası haline gelen sportif çalışmaların düzenli ve programlı bir şekilde sürdürebilmesine büyük katkı sunan Şehitkamil Belediyesi İbrahimli Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen; basketbol, badminton, temel cimnastik ve geleneksel çocuk oyunları akademilerinde her dönem yüzlerce sporcu, uzman eğitmenler eşliğinde eğitim görüyor.

 MERKEZ İBRAHİMLİ'DE

İbrahimli Spor Merkezi’nde, 4-6 yaş aralığındaki minikler, Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunları Akademisi’nde eğitim görürken, anneleri de tesislerde yer alan farklı çalışma salonlarında pilates, fitness, step ve zumba branşlarında yaşam boyu spor faaliyetlerine katılıyorlar. Eğitim programına dahil edilen ve haftalık periyotlarda gerçekleştirilen anne-çocuk etkinliklerinde ise minikler; anneleriyle birlikte spor yapıyor, eğlenceli parkurlarda yarışarak keyifli zamanlar geçiriyorlar.

9.12.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR