Ali Peri Parti Meclisi için KK'nın anahtar listesine girdi

CHP Gaziantep eski il Başkanlarından Ali Peri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 70 kişilik anahtar listesine girdi. PM'ye 52 kişi seçilecek...

Ali Peri  Parti Meclisi için KK'nın anahtar listesine girdi

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı, İlhan Cihaner, Aytuğ Atıcı ve Tolga Yarman’ın aday adaylığını açıklamasına karşın tek adaylı bir kongre oldu. Adaylar yarışa girebilmek için gerekli 68 imzayı bulamazken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bin 319 delegeden bin 251’inin oyunu alarak 6. kez genel başkan seçildi. 

CHP’nin pandemi nedeniyle ertelenen 37’nci Olağan Kurultayı bugün bugün yetkili kurullar belirlenecek. Bilkent Odeon’da pandemi koşulları nedeniyle seyircisiz olarak gerçekleştirilecek kurultay öncesinde il başkanları ile buluşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 52 kişilik Parti Meclisi için 70 kişilik bir liste yaptı.

yurthaberler.net'in kulislerden aldığı bilgiye göre CHP GAziantep eski İl Başkanı Ali Peri'nin, 70 kişilik anahtar listeye girmeyi başardı. Peri, seçilmesi halinde Gaziantep'i PM'de uzun yıllar sonra temsil edecek ilk kişi olacak.

26.07.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR