AK Parti Şahinbey’de Üst Üste İstifalar Yaşandı!

Edinilen bilgilere göre, Ak Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı’nda son zamanlarda dikkat çeken istifalar meydana geldi. Teşkilat, son dönemlerde önemli gelişmelere tanıklık ediyor. Partinin önde gelen isimlerinden Av. Ahmet Mayda ve Av. Seyfullah Burak Dargın, yönetimden ayrıldıklarını duyurdular.
Avukat Ahmet Mayda, yaptığı açıklamada, “Tamamen kendi isteğimle, irademle ve hiçbir bahaneye sığınmadan emek verdiğim AK Parti’deki tüm görevlerimden bugün itibarıyla istifa ediyorum. Kutlu dava yolunda hizmet etmeye Şahinbey teşkilatı dışında devam edeceğim.” ifadelerini kullanarak istifasını açıkladı.
İki istifa üst üste geldi
Diğer bir istifa ise Avukat Seyfullah Burak Dargın’dan geldi. Dargın, “Gördüğüm lüzum üzerine Adalet ve Kalkınma Partisi Şahinbey İlçe Teşkilatı Yönetiminden ve diğer tüm görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan bağlılığım ve sevgim devam etmektedir.” şeklinde bir açıklama yaptı.
İstifaların devamı gelebilir
Bu istifalar, AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı’nda ciddi bir değişim rüzgarı estiriyor. Parti içerisindeki bu gelişmeler, partinin yönetimi ve geleceği hakkında çeşitli soru işaretleri doğururken, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki’nin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.
Tepkiler Tiryaki’ye
Ak Parti Şahinbey’deki bu istifaların, ilerleyen günlerde daha fazla isimle devam edip etmeyeceği, partisinin geleceği açısından büyük bir önem arz ediyor. Şahinbey teşkilatında peş peşe yaşanan istifaların sebebinin ise İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki olduğu iddia ediliyor.