KÜLTÜR-SANAT

Ahmet Ümit, Gaziantep Kolej Vakfı’nda Edebiyat Söyleşisi Düzenledi!

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, kuruluşunun 61. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı. Bu kapsamda, Gaziantep’in tanınmış yazarlarından Ahmet Ümit bir söyleşi ve imza günü etkinliği için okulda ağırlandı. Etkinlikte, Nüket Ersoy’un Anadolu’yu aydınlatan bir ışık olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Ümit, edebiyatın insan hayatındaki değerini vurguladı.

Etkinliğe Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim ve Mütevelli Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Fevzi Gürsel, öğretmenler, öğrenciler ve birçok davetli katılım gösterdi.

Yazar Ahmet Ümit, Nüket Ersoy’un eğitim alanındaki katkılarını öne çıkararak, “Nüket Ersoy, Anadolu için önemli bir fenerdir. Onun, sadece bu kenti değil, tüm Anadolu’yu eğitimle aydınlatma çabası takdire şayandır. Kendisi bütün servetini eğitim alanında kullanılması için bağışlamış müstesna bir insandır. Kendisine saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencilere hitaben gerçekleştirdiği söyleşisinde, edebiyatın yaşamda nasıl bir zenginlik kattığını anlattı. Ayrıca, kendi yazarlık deneyimlerinden de anekdotlar paylaşarak öğrencilerle etkileşimde bulundu. Söyleşinin sonunda, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, Ahmet Ümit’e teşekkür çiçeği takdim etti. Yoğun alkışlar eşliğinde söyleşisini sonlandıran Ümit, ardından okurlarının kitaplarını imzalayarak her birine ilgi gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu