SİYASET

YRP’de kongre süreci işliyor…

Göreve seçilen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, 2028 seçimlerine yönelik hazırlık mesajları vererek, kongrelerde birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar. Nizip ve İslahiye’de gerçekleştirilen kongrelere siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları da katılım sağladı.

İlçe kongrelerinde, İl Başkanı Sedat Yıldız, MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ali Yüksel, Gaziantep İl Sorumlusu Hikmet Kaplan, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Yavuzeli Belediye Başkanı Mehmet Kaya ve Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcıları gibi birçok önemli isim yer aldı. Ayrıca Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli, Yavuzeli, Araban, Karkamış ve Nurdağı ilçe başkanları ile parti teşkilatının tam kadro katılımı gözlemlendi.

Kongreler kapsamında, Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, seçimlerde Gaziantep’te birinci parti olma hedefiyle çalışmalarına şimdiden başladıklarını ifade etti. Yıldız, yerel seçimlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de 3’üncü parti olduklarını, ancak sürekli istişare içerisinde kalarak 2028 Genel seçimlerinde ilde birinci parti olabileceklerini vurguladı.

Yıldız, genel vizyonları doğrultusunda Genel Başkanları Doktor Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı seçtirmeyi amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, ilçelerin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları çözme noktasında teşkilatlarıyla birlikte çalışmalara hız verdiklerini ifade etti. Kongrelerde yaptığı konuşmalarda, Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye genelindeki ve Gaziantep’teki teşkilatlanma süreçlerini de aktardı.

MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ali Yüksel de kongrede partinin hedeflerine ve yerel kalkınma konusundaki misyonlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Yüksel, Türkiye’deki sorunların çözümünde İl Başkanı Sedat Yıldız’ın liderliğindeki ilçe başkanlarının ve yönetimlerinin büyük katkı sağlayacağına dikkat çekti.

Kongrelerin ardından, geçen yıl meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak değerlendirilen depremde en fazla etkilenen şehirlerden biri olan İslahiye’de, deprem konutlarında yaşayan vatandaşlara ziyarette bulunuldu. MKYK üyesi Ali Yüksel, sorunları dinledi ve mağdurlara her türlü yardımın yapılacağına dair söz verdi.

Yeniden Refah Partisi, Nizip ilçesinde yapılan kongre öncesinde de vatandaşlarla bir araya geldi. Kent merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Yüksel, bölge halkının sorunlarını dinleyerek taleplerini kaydetti. Nizip’teki esnaf ziyaretlerine büyük ilgi gösterildi. Esnaflar, mevcut ekonomik koşullar ve sıkıntılar hakkında endişelerini dile getirdi. Yüksel, Türkiye genelindeki ekonomik sorunların çözümüne yönelik partisinin projelerini anlattı.

Esnafın yanı sıra emeklilerle de görüşen Ali Yüksel, maaş yetersizliği ve alım gücünün düşmesi konularındaki şikayetleri dinledi. Yüksel, ekonomik dengesizliklerin azaltılması ve halkın yaşam kalitesinin artırılması amacıyla Yeniden Refah Partisi’nin geliştirdiği çözüm önerilerini paylaştı.

Nizip ve İslahiye kongreleri sonrasında yeni ilçe yönetimleri de belirlendi.

Yeniden Refah Partisi İslahiye İlçe Yönetimi şu şekilde oluşturuldu:
– Haydar Özkan
– Doğan Ümit Ercan Temtek
– Ahmet Boz
– İsmet Kaya
– Hilmi Korkmaz
– Mehmet Kaya
– Mehmet Çetin
– Veysel Doğan
– İbrahim Halil Dikme
– Yusuf Karadaş
– Hasan Kalli
– Aziz Atmaca
– Ali Avcı
– Mehmet Demir
– Abdulkadir Tosun
– Musa Çil
– Musa Çağcağakar
– Yusuf Öztürk

Yeniden Refah Partisi Nizip İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluştu:
– Abdullah Kılıçparlar
– Derviş Dörtbudak
– Cumali Budak
– Emrah Pamuk
– İlyas Özdere
– Ökkeş Yılmaz
– Mehmet Demir
– Osman Kılıç
– Suphi Karataş
– Abdullah Ağca
– Bekir Çelik
– İbrahim Halil Şimşek
– Vahit Akpek
– Hayri Kılınç
– Murat Hayri Bakırcı
– Mustafa Turgut
– Yunus Ağaçkıran
– Bilal Çakır
– Hayri Öğüt
– Adil Karakan
– Vahit Kayan
– Bekir Demir
– Cengiz Yavuz
– Ahmet Keskin
– Abdullah Sever
– Müslüm Küçük
– Bilal Kocaman
– Y. Süleyman Ağdemir
– Salih Osanmaz
– Ekrem Şimşek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu