Otobanda Devrilen Araçta 5 Yaralı, Soruşturma Başlatıldı

Henüz sürücüsü tespit edilemeyen 21 AEL 682 plakalı araç, otobanda ilerlerken kontrolden çıkarak takla attı. Devrilen aracı gören diğer sürücüler, durumu hızlıca 112 Acil Yardım hattına bildirdi.
Olay yerine kısa süre içinde jandarma trafik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Jandarma, kazanın meydana geldiği bölgedeki güvenlik önlemlerini alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Sağlık ekipleri ise yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.
Yaralıların Durumu ve Hastaneye Sevk
Kazadan yaralı olarak kurtulan beş kişi, ambulanslarla Gaziantep’teki hastanelere götürüldü. Yaralıların sağlık durumuna dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Acil servis ekipleri, yaralıların tedavisine devam etmektedir.
Soruşturma Devam Ediyor
Jandarma ekipleri, kazayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Sürücünün kaza anındaki durumu, aracın hızı ve yol şartlarının etkisi detaylı bir şekilde araştırılıyor. Yetkililer, kazanın nedenlerini belirlemek amacıyla olay yerinde ve araçta incelemelerde bulunuyor.