TÜRKİYE GÜNDEMİNDE BUGÜN NELER VAR?

İşte bugün ki Türkiye gündemi...

TÜRKİYE GÜNDEMİNDE BUGÜN NELER VAR?

 


17 Mart 2023

.. Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketi ile Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor...

10.00: Merkez Bankası, kısa vadeli dış borç istatistikleri ile ‘Piyasa Katılımcıları Anketi’nin sonuçlarını açıklayacak.

10.00: Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Altınpark ANFA Fuar ve Kongresi Merkezi’nde, depremden zarar gören Kahramanmaraş esnafı için düzenlediği “Kahramanmaraş Dayanışma Günleri” etkinliğinin açılışı yapılacak. .

11.00: Oy ve Ötesi Derneği, KONDA Araştırma Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Ağardır’ın da katılacağı basın toplantısında, yenilediği gönüllü kayıt sistemi ve 2023 seçimleri kapsamında yürüteceği eğitim ve gönüllü müşahit organizasyonunun ayrıntılarını kamuoyuyla paylaşacak.

11.00: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millî Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı parti genel merkezinde ziyaret edecek.

11.00: İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, üçüncü gününde devam edecek. İhtiyaç Haritası Kurucusu Ali Ercan Özgür, Akademisyen Cem Say ve Stanford Üniversitesi'nden Prof. Dr. Francis Fukuyama da oturumlara konuşmacı olarak katılacak.

11.00: Kamu Müteahhitleri ve iş İnsanları Derneği, Ankara Seven Deep Otel'de "TOKİ'deki yapılanma ve depremi bir de kamu müteahhitlerinden dinleyin" konulu açıklama yapacak.

11.00: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Yenileniyor Güçlendirme Projesi Tanıtım Toplantısı'na katılacak.

13.15: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi kapsamında çiftçi, işçi ve sanayici-tüccar-esnaf gruplarının birbirlerinin taslak bildirgelerini değerlendireceği paydaş buluşması öncesinde açıklama yapacak.

14.30: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; minibüs ve dolmuşların taksiye dönüştürülmesi için düzenlenen ilk kura çekimi toplantısına katılacak.

15.00: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı *Hüseyin Baş'ı*f, parti genel merkezinde ziyaret edecek.

... : CHP Sözcüsü Faik Öztrak, açıklama yapacak.

16.45: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauili Niinistö ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

28.02.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR