Teşkilatı ve belediyesi olmayan kentte CHP, 250 başkanla 3 gün kamp yapacak

Başarı yok, örgüt yok, il yönetimi kayyum, ilçe yönetimleri aylardır atanmamış, kongreler yapılmıyor, istikrarsızlık istikrar olmuş, CHP genel merkezi kenti gözden çıkarmış ama 250 belediye başkanı ile Gaziantep’te kamp yapılacak!..

Teşkilatı ve belediyesi olmayan kentte CHP,  250  başkanla 3 gün kamp yapacak

 

CHP Genel Merkezi’nin gözden çıkardığı şehir olan Gaziantep’te 18-20 Haziran tarihleri arasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 250 CHP’li belediye başkanı ve üst düzey yöneticilerin katılacağı bir kamp yapılacak.

OLMAYAN ÖRGÜT İLE KAMP 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haziran ayı içerisinde çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İl ve ilçe yönetimleri görevden alınan, il başkanlığı kayyum ile yönetilen, önemli ilçelere 7-8 aydır atamaların yapılmayan, kongrelerin ertelendiği, teşkilatın darmadağın edildiği Gaziantep’in, “CHP’li belediye başkanları kampının” 18-20 Haziran arasında gerçekleşecek.

GÖZDEN ÇIKARILAN KENT

CHP Genel Merkezi tarafından, “gözden çıkarılan kent” konumunda olan Gaziantep’in bu önemli toplantı için seçilmiş olması, mevcut duruma bakıldığında Antepli seçmene çok enteresan geliyor.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILACAK

Genel Merkez, CHP’nin iktidar olması halinde uygulayacağı yerel yönetim politikalarını gözden geçirileceği kampın, yerel yönetim politikasının çok uzağındaki Gaziantep'te yapılacak olması siyasi bir ironi olarak değerlendiriliyor...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve diğer MYK üyeleriyle birlikte aralarında Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Tunç Soyer ve Zeydan Karalar’ın da olduğu CHP’li 250 belediye başkanı Gaziantep’teki çalıştaya katılacak. 18-19-20 Haziran’da gerçekleştirilecek çalıştay, her an olabilecek bir erken seçim için de hazırlık anlamında.

YEREL YÖNETİMLER SİYASET BELGESİ HAZIRLANACAK

Çalıştay yerel yönetimler, eski belediye başkanları, bu konuda çalışmalar yapan akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinin görüşleri alınarak yapılacak ve çalışmanın ardından CHP’nin Yerel Yönetimler Politikası Belgesi hazırlanacak” dedi.

29.05.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR