"Sorunların kaynağı olanlar, sorunları çözemezler"

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Hasan Alpdoğan, 14 Mayıs'ta Gazianteplilerin haksızlıklara, hukuksuzluklara, yolsuzluklara, ötekileştirmeye ve otoriterleşmeye "Hayır" diyeceğini belirterek, "Gaziantep tarih yazacak" dedi.

"Sorunların kaynağı olanlar, sorunları çözemezler"

 

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Endüstri Mühendisi Hasan Alpdoğan, İYİ Parti'ye olan ilgi ve desteğin her geçen gün arttığını görmenin mutluluk verici olduğunu ifade etti. Alpdoğan, "İYİ Parti teşkilatları, milletvekili adayları ve aday adayları olarak birlik ve beraberlik halinde çalışıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde partimizi Gaziantep'te birinci parti yapmak için seçimlere kadar mahalle mahalle, kapı kapı gezmeye devam edeceğiz. Seçimler yaklaşırken İYİ Parti'ye ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e olan ilgi ve teveccühün arttığını görmek bizleri hem mutlu ediyor hem de çalışma heyecanımızı ve isteğimizi artırıyor. 14 Mayıs'ta Gaziantep tarih yazacak, İYİ Parti seçimlerden zaferle çıkacak" diye konuştu.


"PROJELERİN YARIŞTIĞI BİR SEÇİM OLSUN"
İYİ Parti Milletvekili Adayı Hasan Alpdoğan, ülkenin içinde bulunduğu sorunların kaynağının AK Parti olduğunu hatırlatarak, "Sorunun kaynağı olanlar, sorunu çözemezler" dedi. Alpdoğan, şöyle devam etti:
"Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden birine gidiyoruz. Ülkemizin her alanda sorunlarla boğuştuğu, çıkmaza girdiği bir ortamda geleceğizi oylayacağız. Seçimler bir nevi seçmenin bayramıdır. Hizmet ve projelerin yarıştığı, seçmenin partilerin projelerini dikkate alarak tercihini yaptığı bir seçim olması en büyük temennimizdir. AK Parti olarak sorunları da çözümleri de biliyoruz. Bugün ülkemiz, ekonomide, yargıda, dış politikada, tarımda, hayvancılıkta, eğitimde, sağlıkta kısacası hayatın her alanında büyük sorunlarla boğuşuyor. Türkiye'yi bu duruma 20 yılı aşkın süredir iktidarda olan AK Parti getirdi. Bu nedenle milletimiz mevcut iktidardan umudunu kesti. Çünkü sorunun kaynağı olanlar, sorunu çözemezler. Milletimiz sorunun çözümü olarak İYİ Parti'yi ve Meral Akşener'i görüyor. Milletimizin umudunu boşa çıkarmadan ülkemizi bu karanlık ortamdan aydınlığa çıkarmak en büyük hedefimizdir."
Alpdoğan, tüm siyasi partilerin ortak paydasının Gaziantep olması gerektiğine dikkat çekerek, tüm siyasi parti yöneticileri ve milletvekili adaylarını çevre ve gürültü kirliliği konusunda duyarlı olmaya davet etti.

26.04.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR