SPOR

Selçuk İnan Antrenmanda Futbol Şovu Yaptı!

Selçuk İnan Antrenmanda Gösteri Yaptı! Fenerbahçe Maçı Öncesi Gaziantep FK’da Moraller Yüksek

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında 2 Aralık Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, Teknik Direktör Selçuk İnan liderliğinde gerçekleştirilen antrenmanlarda hem taktiksel çalışmalar yapıyor hem de morale ihtiyacı olan oyunculara destek oluyor.

Antrenman Detayları

Kulüpten alınan bilgilere göre, 1 saat 20 dakika süren bu idman, ısınma ve koordinasyon aktiviteleriyle başladı. Ardından futbolcular, 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın sonunda ise geniş alanda çift kale maç yapıldı.

Selçuk İnan’dan Futbol Gösterisi

Teknik direktör Selçuk İnan, antrenman esnasında futbolculuk yıllarına geri döndü. Gerçekleştirdiği gösterişli hareketler ve yetenekleriyle dikkat çeken İnan, hem futbolculardan hem de teknik ekipten tam not aldı.

Hazırlıklar Devam Ediyor

Gaziantep FK, Fenerbahçe maçı öncesinde yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Kırmızı-siyahlı ekip, güçlü rakiplerine karşı deplasmanda puan ya da puanlar almayı hedefliyor.

Maç öncesi morallerin yüksek olduğu gözlemleniyor. Gelişmeleri takip etmeye devam edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu