Şehitkâmil Belediyesi'nden Hasan Bodur açıklaması

Gaziantep'in,. inatçı eylemcisi Hasan Bodur ile alakalı Şehitkamil Belediyesi, "haklı kim?" tartışması yarayacak bir açıklama yaptı...

Şehitkâmil Belediyesi'nden Hasan Bodur açıklaması

Şehitkâmil Belediyesi, Karşıyaka'daki kentsel dönüşüm uygulamasından mağdur olduğunu haykıran ve eylemini inatla sürdüren Hasan Bodur'un durumu ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

Sorumlu yayıncılık gereği açıklamayı kamuoyunanun takdirine sunuyoruz:

     "Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Münüfpaşa Mahallesi, 1121 ada, 628 parselde kayıtlı bulunan ve imar planında “yola” denk gelen taşınmaz, belediyemiz tarafından tesis edilen imar uygulaması neticesinde konut parseline taşınmıştır.

     Taşınmaz maliki Selim BODUR’un vefat etmesi neticesinde söz konusu taşınmazın 15 varisinin olması, taşınmazda, mirasçılar tarafından veraset intikal işlemlerinin esasen yapılmamış olması ve taşınmazın halen ölen kişinin adına kayıtlı olması sebebi ile, ilgili şahıs muhatap alınamamaktadır.

     Kamuoyunda kendini mağdur göstermek isteyen Hasan BODUR söz konusu taşınmazda sadece 1/10 hissenin maliki olup, 1/10 oranındaki hissesi için belediyemizden afaki ve gerçekçi olmayan taleplerde bulunmaktadır. Bu vatandaşımız tarafından belediyemize karşı açılan davaların belediye lehine sonuçlanmasına rağmen ilgili şahıs tarafından belediye aleyhinde gerçek dışı söylemlerde bulunulmaya devam edilmektedir.

     Bu güne kadar vicdani nedenler ile el atılmayan taşınmazda, belediyemiz lehine verilen mahkeme kararları doğrultusunda işlem tesis edileceği kamuoyunun dikkatine saygı ile duyurulur."

 

10.11.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR