Seçim çalışmasına giden İyi Partili başkan adayına çifte trafik cezası

"BAAS Partisi olduk isyanı"

Seçim çalışmasına giden İyi Partili başkan adayına çifte trafik cezası

ÇİFTE CEZAYA İSYAN ETTİ

İYİ Parti’nin Gaziantep’teki metropol ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı adayı Bekir Öztekin, seçim çalışması içim gittikleri Karkamış’ta kendisinin ve partili arkadaşlarının araçlarına ikişer adet trafik cezası yazılmasını sert bir dille eleştirdi.

“28 ŞUBATTA DİN ADAMI İDİM BÖYLE BASKI  YAŞAMADIM”

Daha önce AKP’den Oğuzeli ilçe belediye başkanlığı yapan, ancak 31 Mart’ta yapılacak seçimler için partisinden istifa ederek İyi Parti’nden aday olan Öztekin, din adamı olması nedeniyle 28 Şubat’ta büyük haksızlıklara maruz kaldığını ifade ederek, “Bu dönemdeki baskı, yasaklar ve keyfilik 28 Şubat’ı gölgede bıraktı. Ana akım medyada iki satır röportajı çıkan mevcut başkanlar belediye zabıtasına 40-50 bin gazete dağıttırıyor. Seçim çalışması için Karkamış ilçemize gittik. Aracım nizami park edilmiş olmasına rağmen bir değil, iki tane trafik cezası yazıldı. Diğer arkadaşlarımızın araçları da bu ceza işinden nasibini aldı. Bunlar ayıp şeyler. Eşit ve adil olmak zorundasınız. Hem bize ceza yazmanız hem personelinize gazete dağıttırmanız gayrı ahlaki” dedi.

“ÜLKE ORTADOĞU, İKTİDAR BAAS PARTİSİ OLDU”

AKP’nin iktidara 3Y, yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları önleme vaadi ile geldiğini fakat gelinen noktada bunun hayal olduğunu ileri süren Öztekin, “Türkiye bir Ortadoğu ülkesi, iktidar partisi adeta BAAS oldu. İnsanlar hiç bu kadar baskı görmemişti. 4 senede 7 kere seçim yaşadık. Ne yolsuzluk azaldı ne yoksulluk. 3Y falan kalması. Bırakın millet de artık üretsin. Seçimlerden bıktık usandık. Milleti tenceresi ile test edenler 31 Mart’ta en güzel cevabı alacaklar” diye konuştu.

Nüfusu 774 bin olan Şehitkamil ilçesinde 31 Mart'ta 448 bin seçmen oy kullanacak

7.03.2019 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR