GÜNCEL

Şahinbey’de Yere Çöp Atana Güvenlik Kamerası Uygulaması

Belediye, parklar, caddeler ve diğer kamusal alanlarda daha temiz bir çevre sağlamak amacıyla güvenlik kameraları kurarak yere çöp atanları tespit etmeye başladı.

Güvenlik Kameralarıyla Yere Çöp Atanlara Anında Müdahale

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu yeni uygulama hakkında sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Başkan, belirli noktalara yerleştirilen kameralar sayesinde çevreyi kirleten kişilerin anında tespit edilerek gereken yaptırımları alacaklarını ifade etti. Tahmazoğlu, “Şahinbey bizim evimiz. Güzel ilçemizi temiz tutmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Sizlerin de destekleriyle yerlere çöp atanları tespit edip, temiz bir çevre için kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Halkın Katılımı ve Görüşleri Bekleniyor

Başkan Tahmazoğlu, çevre temizliğinde vatandaşların da aktif bir rol oynamasını istedi. “Yere çöp atanlara nasıl bir yaptırım uygulamalıyız? Bu konuda halkımızın görüşlerini ve önerilerini bekliyoruz.” dedi. Belediyenin kameralı takip sistemi ile çevre kirliliğiyle mücadelede daha etkin sonuçlar elde edilmesi hedefleniyor.

Çevre Temizliği İçin Kararlı Mücadele

Şahinbey Belediyesi’nin bu yeni uygulaması, ilçenin çevre temizliğinin sağlanması ve vatandaşların daha yaşanabilir bir ortamda bulunması adına önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Belediye ekipleri, çevre bilincini artırmak ve sorumluluk duygusunu güçlendirmek amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu