YAŞAM

Şahinbey Tünelleri Geçici Olarak Trafiğe Kapalı!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan resmi duyuruya göre, 30 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında her gece 22.00’den sabah 06.00’ya kadar 100. Yıl Tünelleri geçici olarak kapatılacaktır. Bu süre zarfında gündüz saatlerinde trafik normal seyrinde devam edecektir.

Gaziantep şehir içi trafiğinde önemli bir rol oynayan bu tünellerin bakım çalışmaları nedeniyle vatandaşların alternatif yolları kullanmaları gerektiği belirtildi. Özellikle sabah erken saatlerde ve gece geç saatlerde tüneli kullanan sürücülerin, planlarını bu duruma göre ayarlamaları gerektiği vurgulandı.

Şahinbey Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise şöyle denildi: “Duyuru! Kıymetli Hemşehrilerimiz, Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri’miz, periyodik bakım çalışması sebebiyle 30 Haziran – 3 Temmuz tarihlerinde, akşam 22.00 ile sabah 06.00 arası trafiğe kapalı olacaktır. Bu saatlerde alternatif yolları kullanmanızı istirham ediyor, iyi yolculuklar diliyoruz.”

Tünellerin açıldığı günden beri yoğun bir şekilde kullanıldığı göz önünde bulundurulduğunda, bakım çalışmalarının trafik akışına nasıl bir etki yapacağı merak konusu olmaktadır. Gaziantep’te yaz akşamlarında artan araç trafiği göz önüne alındığında, geçici kapanmanın sürücülere önemli etkiler yaratacağı düşünülmektedir.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına, Gaziantep’te yaşayan sürücüler ve şehir dışından gelen misafirlerin önlem almaları tavsiye edilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu