O YAZAR İÇİN EYLEM ÇAĞRISI

Atatürk düşmanı olduğu gerekçesi ile istenmeyen adam ilan edilen yazar Mustafa Armağan'ın, Kitap Fuarı'nda protesto edilmesi için çağrı yapılıyor.

O YAZAR  İÇİN EYLEM ÇAĞRISI

 

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği Kitap Fuarı kapsamında yazarlar okurları ile buluşmaya devam ediyor. Ancak bunlardan biri var ki Atatürk'e yönelik hakaretleri ve aldığı hapis cezası ile şehirde istenmeyen adam haline gelen Mustafa Armağan.

3 yıl önce Ramazan etkinlikleri kapsamında Gaziantep'e gelen Mustafa Armağan, yoğun şekilde protesto edilmiş ve konuşmasına izin verilmemişti. Bugün saat 15:00'de Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Akkent Kültür Merkezi'nde söyleşi yapacak olan Mustafa Armağan'ın protesto edilmesi için farklı kesimlerden çağrılar yapılıyor.

Sosyal medyadan yapılan, "Orada Olacağım" başlıklı çağrının yanı sıra CHP Gaziantep İl Örgütü de üyelerine ve Atatürk yanlısı kişilere a, "Atatürk düşmanı şahsı protesto etmek için 7 Ekim 2021 Perşembe günü saat 14:30'da Akkent Kültür Merkezi'nde buluşalım" şeklinde bir SMS mesajı gönderdi.

 

7.10.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR