NİZİP EVLADINI BAĞRINA BASTI

Zafer Partisinin Genç ve İdealist Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Memleketi Nizip’te vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılandı

NİZİP EVLADINI BAĞRINA BASTI

.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, seçim çalışmaları kapsamında dün Memleketi Nizip’te Nizip’li Esnaflar ve Nizip’in köşe taşı isimler ile görüşmeye devam etti.

PTT Caddesi, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesindeki tüm esnafları tek tek ziyaret ederek, hal hatır soran Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç yaptığı ziyaretlerde esnaflar tarafından sıcak ve samimi bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

Aslen Nizip‘li olan Genç ve İdealist avukat Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Gizem Büşra Bilgiç’i  aday değil Vekil gibi Karşılayan Nizip’li esnaflar Evlatlarını bağrına basarak, Nizip’li olarak seninle gurur duyuyoruz. Bu azim ve İnançla inşallah bizlerin meclisteki gür sesi olursun. Yıllardır ihmal edilen ilçemizin, esnaflarımızın sorunlarının çözümü noktasında ilçemize hizmet edersin dediler.

GÜÇLÜ BİR EKİP ÇALIŞMASI

Seçim çalışmalarına son hızıyla devam eden Bilgiç ekip çalışmasına büyük bir önem vererek seçim çalışmalarını güçlü bir ekip ile devam ettiriyor.

 Bilgiç’e Nizip’teki seçim çalışmaları kapsamında zafer Partisi kurucu il başkanı ve kurucular kurulu üyesi İzzettin Kocalar, Zafer Partisi Gaziantep yönetim kurulu Üyesi cuma Toprak, Zafer Partisi Nizip ilçe Başkanı Sedat Çağlayan, Nizip ilçe Başkan Yardımcısı , Nizip teşkilat başkanı Mehmet Tatar ve ilçe Teşkilatı yöneticileri eşlik ediyor.

NİZİP GELİNLİK KIZ GİBİ SÜSLENDİ

Seçim çalışmaları kapsamında Medya ve tanıtım grubu üyeleri tarafından Nizip’in çeşitli noktaları Gizem Büşra Bilgiç ve Zafer Partisinin poster ve afişleri ile süslenirken, diğer taraftan birçok siyasetçi tarafından ziyaret bile edilmeyen esnaflara kalem, çakmak,takvim, broşür ve adayın kartvizitinin bulunduğu çanta takdim edildi.

EFSANE BAŞKAN ASLAN’I ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Nizip Belediyesi eski imar Müdürü ve Nizip’in efsane başkanı Mehmet Aslan’ı ziyaret etti.

Nizip Siyasetinin önemli isimlerinden olan ve Ak Partinin en güçlü döneminde Ak Parti Karşısında Demokrat Parti gibi tabela partisinden Belediye Başkan adayı olarak seçimleri kılpayı kaybeden  Deneyimli siyasetçi Mehmet Aslan, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e başarılar dileyerek, Genç ve idealist isimlerin siyaset sahnesinde yer almasının oldukça önemli olduğunu söyledi.

NİZİP GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Nizip’teki seçim çalışmaları kapsamında Nizip Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Burada Cemiyet Başkanı Veysel Karayılan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet etti.

Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Gizem Büşra Bilgiç’e başarı dileklerinde bulundu.

SEMBOL İSİMLERE ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç seçim çalışmaları kapsamında Nizip’te Ülkücü camianın sembol isimlerini de ziyaret etti.

Nizip Ülkü ocakları Eski başkanı Mehmet Ulukuş’u ziyaret eden Bilgiç, Türk Milliyetçilerinin iktidarının yakın olduğunu ifade ederken, Nizip Ülkü ocakları eski başkanı Mehmet Ulukuş ise Bilgiç’e başarı dileklerinde bulundu.

Nizip’te Ülkücü camianın bir diğer önemli ismi ve geçtiğimiz dönem İyi Partinin Gaziantep Milletvekili adayı olan İsmet Kılıç’ı da ziyaret eden Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, destek isterken, Kılıç ise başarı dileklerinde bulundu.

ADD NİZİP ŞUBESİNE ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç seçim çalışmaları kapsamında

Atatürkçü Düşünce Derneği Nizip Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette ADD Nizip Şube Başkanı Halil Sağır ve Yöneticiler ile sohbet ederek, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Türkç gençliğinin Türkiye siyasetinde önemli bir rol oynaması gerektiğini söyledi.

ADD Nizip Şube Başkanı Halil Sağır ise başarı dileklerinde bulundu.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç seçim çalışmaları kapsamında

Daha sonra Nizipspor Başkanı, Gaziantep Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Keskin, Şahinbey Mahalle Muhtarı İbrahim Çelen’i de ziyaret etti.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç seçim çalışmaları kapsamında Nizip’te gidilmedik yer bırakmayacaklarını söyledi.

 

27.04.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR