MAHALLE ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları, 14 Mayıs 2023 genel seçim çalışmaları kapsamında mesailerine hız kesmeden devam ediyor.

MAHALLE ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

 

Kent genelinden, mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına devam ederken vatandaşların talep ve isteklerini detaylı olarak takip ediyorlar.

Gaziantep’in, Hacıbaba ve Eyüp Sultan Mahalleleri'nde seçmenler tarafından memnuniyetle karşılanan Milletvekili Adaylarının miting coşkusu rekora ilerliyor. Eyüp Sultan Mahallesinde büyük bir heyecanla karşılaşan Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, mutluluğunu ve heyecanını dile getirerek “Eyüp Sultan Mahallesi 14 Mayıs zaferi için sabırsızlanıyor” diyerek mahallelilere Türkiye Yüzyılı vizyonunu ve seçim çalışmalarını anlattı. Ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. 

Bu coşkulu programa milletvekili adayı Abdulhamit Gül’ün yanı sıra; Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,  il ve ilçe teşkilat yönetimi katıldı.

‘Yaparsa AK Parti Yapar’ hedefiyle, Gaziantep aşkıyla gece gündüz çalışan Milletvekili adaylarını gazi şehirlilerle her mahalle buluşması siyasi parti mitinglerindeki katılımcı sayılarını aşıyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan milletvekili adayları mahalle seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

6.05.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR