GÜNCEL

Gaziantep’te Lojman Tasarısı İçin Valiyle Görüşme Yapılacak

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Meclisi, Kasım ayı 1. Birleşim Toplantısı’nda Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Göktürk Mahallesi’nde yaklaşık 1000 konutun polis, asker ve yargı üyelerine lojman olarak tahsis edilmesi konusunu gündeme getirdi. Bu konuyla ilgili olarak Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile bir görüşme gerçekleştireceğini açıkladı.

LOJMAN FİKRİNİ VALİ BEYE SUNACAĞIZ

Meclis toplantısında konuşan Yılmaz, “Daha önce 623 konutu polislerimize lojman olarak teslim ettik. Göktürk Mahallesi’nde, bu konutların devamı niteliğindeki yaklaşık 900 konutumuz mevcuttur. Kot farkından dolayı 950 ile 1000 arasında değişen bir dairemiz var. Daha huzurlu bir şehir için kentimizin kolluk kuvvetlerine ihtiyacı var. Gaziantep, sınır ve stratejik bir konumda bulunuyor. Bu hafta Valimiz ile bir toplantı düzenleyeceğiz ve 950 konutu askerimize, polisimize ve yargı camiamıza lojman olarak tahsis etme düşüncemizi paylaşacağız.” şeklinde ifadelerde bulundu.

KENT GÜNDEMİ KONUŞULDU

Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte ziyaret ettiklerini belirtti. Kent gündemine dair bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptıklarını dile getirdi. Yılmaz, “Kentimiz için işbirliği içinde gayretlerimiz devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu