GGC ÜYELERİ MORAL DEPOLADI

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), yerel ve ulusal medya temsilcisi üyelerini eşleri ile birlikte Rumkale ve Zeugma Antik Kenti’nde ağırlayarak başarılı bir mativasyon etkiliğine imza attı. 

GGC ÜYELERİ MORAL DEPOLADI
 
 
GGC sektör çalışanlarına yönelik moral-motivasyon etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Üyesi olan basın mensuplarını, eşleri ile birlikte ağırlayan GGC, program kapsamında tarih, kültür ve turizm gezilerini kapsayan tam günlük bir etkinliğe imza attı.
 
Programı dahilinde Rumkale, yeni yapılan ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin en büyük cam terası, Fırat Nehri üzerindeki Batık Köy ile diğer tarihi mekanlar, Nizip, Zeugma Antik Kenti ve kazı alanları ziyaret edildi.Programa GGC Başkanı İbrahim Ay ile GGC Yönetimi ve eşleri ev sahipliği yaparken, etkinliğin Nizip ve Zeugma ayağında kafileye, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan da eşlik etti. 
 
Moral ve kültür gezisi
 
Moral ve motivasyonun yanında kentin tarihi, turistik ve kültürel alanlarını tanıtıma katkıda bulunmak amacı da güden organizasyon, basın mensuplarına unutamayacakları anılar biriktirme fırsatı verdi.
Emektar gazeteciler “Bu güzergahı defalarca ziyaret ettik. Ancak bu ziyaretlerin pek çoğu mesleki sebeplerden dolayı gerçekleşmişti. Şehrimizdeki bütün meslektaşımız ve ailelerimizle birlikte aynı güzergahı gezmek farklı bir tat oldu. Kimseyi takip etmeden, kimsenin görüntüsünü almaya çalışmadan, haber ve zamanı kaçırma telaşı yaşamadan, bu nefis doku içerisinde yaşanan zamanlar, gerçekten de güzel duygulara ve unutulmayacak anılara vesile oldu. İnanıyoruz ki hepsi zaten dostumuz olan GGC yönetimi, böyle etkinlikleri geleneksel hale getirecektir.” sözleri ile günün getirdiklerinden duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.
Haber kaygısı olmadan doyasıya gezen ve eğlenen basın mensupları bu kez birbirlerinin fotoğraflarını çektiler. Özellikle Fırat nehri üzerindeki tekne turu katılımcılara unutulmaz kareler yakalama fırsatı verdi.
 
 
“Ailelerimize vakit ayırdık”
 
Düzenledikleri kültür-tarih gezisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Gaziantep’in onlarca medeniyete ev sahipliği yapan ve tarihe tanıklık eden kadim bir kent olduğunu belirtti.
Ay, geziye katılanlara teşekkür ederken;
 “Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak daha önce dile getirdiğimiz etkinlikler arasında bulunan bu geziyi ilk sıraya aldık. Bugün üyelerimiz ve değerli eşleri ile birlikte Rumkale’nin o güzel eşsiz manzarasını gezdik ve tekne turu yaptık. Türkiye'nin en büyük cam terasından meslektaşlarımız ve aileleri ile Fırat havzasının en güzel manzaralarını doyasıya izleme fırsatı bulduk. Rumkale’den sonra, Zeugma Antik Kenti'ni gezme fırsatı bulduk. Değerli meslektaşlarımın mesai kavramı yok. Meslektaşlarımız, gece-gündüz demeden halkımızı doğru bilgilendirmek için koşuştururken, kayda değer bir tatil fırsatını pek bulamıyorlar. Aileleri ile vakit geçirme şansları çok az. Bugün ailelerimizle de bir arada olmak istedik. Kendimize ve ailelerimize vakit ayırdık. İnşallah yeni dönemde bu tür etkinliklere önem vereceğiz. İlerki günlerde başka organizasyonlarda çocuklarımızla, eşlerimizle, değerli meslektaşlarımızla birlikte programlar yapacağız. Bugün etkinliğimize katılan tüm meslektaşlarıma yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyonda desteğini ve emeğini bizden esirgemeyen başta Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül’e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ile değerli ekibine yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Biz sektörümüze ve meslektaşlarımızın yaşamlarına değer katmak için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin imrendiği, örnek aldığı ve takip ettiği bir kurum olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
“GGC’nin yanında değil içindeyiz”
 
Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve GGC üyesi Veysel Karayılan, “Cemiyetimiz'in organize ettiği bu geziden dolayı mutluyuz. Nizip’in de bu geziye ihtiyacı vardı. İlçemize katkısı olacak. GGC’nin  bu tür etkinliklerinin daha fazla yapması taraftarıyım. Çok güzel bir gündü. Çok keyif aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizler bugün de olduğu gibi, cemiyetin üyeleri olarak kenardan değil, mümkün olan her imkanımızla, destekçi ve katılımcı olarak yanlarındayız. Nizip’te olmamız bir şey değiştirmez. Bu cemiyetin bir parçasıyız. Yanında değil içindeyiz. Bu da bize büyük memnuniyet veriyor. GGC’yi sadece ismen değil, fiilen var olan ve hizmet eden bir kurum olma yoluna sokan tüm yönetici ve üyelerimize minnettarız. Üyelerin hizmet görme talebi yönetime büyük motivasyon sağlıyor. Böyle devam ettiğimiz sürece her anlamda daha da büyürüz.” şeklinde konuştu.
3.10.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR