Gaziantep'te yangın semineri

Konferans ve seminerlerle Gaziantepli meslektaşları ve vatandaşlara katma değer sağlayan MMO Gaziantep Şubesi, Ekonomi Buluşmaları'nın ardından bu kez "yangın" konulu seminerle gündem oluşturmaya çalışacak

Gaziantep'te yangın semineri

 

 

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)'ne bağlı Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, yangın algılama ve ihbar sistemlerinde güncel teknolojilerin ve bakım standartlarının ele alınacağı bir seminer düzenledi. 26 EylülPerşembe günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek seminer, MMO Gaziantep Şubesi Konferans Salonu'nda olacak. Seminerin sunumu ise EEC Kurumsal Satış Yöneticisi ve Makine Mühendisi Kemal Yapıcı tarafından yapılacak.

Geçtiğimiz gün İktisatçı-Yazar Mustafa Sönmez'in sunumuyla, "Türkiye'de Kriz ve Çıkış Yolları" başlığı altında bir konferans düzenleyen MMO Gaziantep Şubesi, önümüzdeki hafta da "yangın" konusunu gündeme taşıyacak. Özellikle konut ve işyeri güvenliği açısından son derece önemli olan yangın güvenliğinde yeni ve teknolojik gelişmelerin anlatılacağı seminerde, ayrıca konunun yasal çerçevede de içeriğinin neler olduğu ve işyeri sahiplerine ne gibi yükümlülükler getirdiğinden bahsedilecek.

MMO Gaziantep Şubesi'ne Budak Mahallesi, Abdülkadir Behçet Caddesi Numara 40'tan ulaşılacağı gibi [email protected] elektronik posta adresinden ya da 0530 280 94 78 numaralı Wats App hattından da Oda'yla iletişime geçilebilecek.

19.09.2019 (Haber Merkezi)