GÜNCEL

Gaziantep’te Planlı Elektrik Kesintileri Duyuruldu!

TEDAŞ, şehir genelinde yürütülecek şebeke iyileştirme çalışmaları nedeniyle bazı ilçelerde planlı elektrik kesintilerinin olacağını duyurdu.

Gaziantep’te elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgeler ve saatler ise şu şekilde belirlendi:

Araban ilçesinde, 09:30 ile 17:30 saatleri arasında, özellikle Tarlabaşı bölgesinde kesinti uygulanacak.

Nizip’te ise, 09:30’dan 17:00’ye kadar Gevence mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Oğuzeli ilçesinde, 09:30 ile 17:00 saatleri arasında; Meydan, Meyilli, Susam ve Taşlık mahallelerinde kesintiler olacağı bildirildi.

Şehitkamil’de, sabah 09:00’dan 12:00’ye kadar 55013, 55020, 55025, 55038, 55043, 55046, 55050, 55080 ve 55101 numaralı cadde ve sokaklarda elektrik kesintisi söz konusu olacak.

TEDAŞ yetkilileri, bu çalışmaların kesintisiz ve sağlıklı enerji arzı sağlamak amacıyla zorunlu olduğunu ifade ederken, vatandaşlardan anlayış beklediklerini belirtti.

Önemli bir uyarı olarak; Şahinbey ve Karkamış bölgeleri kesintiden muaf tutulsa da, gün içinde ani arızalar veya çalışma kaynaklı kısa süreli elektrik kesintileri yaşanma olasılığı bulunuyor.

Gaziantep halkının günlük planlarını elektrik kesintilerini dikkate alarak yapmaları öneriliyor. Özellikle iş yerleri, sağlık kuruluşları ve eğitim kurumlarının gerekli tedbirleri alması büyük önem taşıyor.

Kesinti bilgileri ve gelişmeler hakkında bilgi almak için TEDAŞ ve yerel kaynakları takip etmeye devam edilmesi gerektiği vurgulanıyor. Elektrikte yaşanabilecek aksaklıklara karşı sabır ve dikkatle hareket etmek önem arz ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu