Gaziantep’te Hırsızlık Operasyonunda 18 Şüpheli Tutuklandı

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çeşitli operasyonlarda, faili meçhul hırsızlık şüphelisi 24 kişi yakalandı. Adli mercilere sevk edilen bu şüphelilerden 18’i tutuklandı.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliği ile Nisan ayında meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması için kapsamlı bir çalışma yürütüldü. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Olay Yeri İnceleme (OYİ) timlerinin destekleriyle yapılan operasyonlarda, toplamda 11 faili meçhul olay aydınlatıldı ve bu olaylara karıştığı belirlenen 24 şüpheli yakalandı. Gerçekleştirilen operasyonda ele geçen malzemeler, hırsızlık mağduru vatandaşlara iade edildi.
Gözaltına alınan 24 şüpheliden 18’i, adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 6 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.