Gaziantep’te genç bıçaklanarak hayatını kaybetti

Gaziantep’te, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanan 17 yaşındaki bir genç, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen genç hayatını kaybetti. Olayın faresi olarak nitelendirilen katil zanlısı ise kısa sürede yakalandı.
Olay, gecenin ilerleyen saatlerinde Şahinbey ilçesine bağlı Yukarıbayır Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, Mehmet Bulut (17) ile arkadaşı A.D. (19) arasında alacak-verecek konusunun tartışılması üzerine gerginlik başladı. Kısa süre içinde büyüyen bu tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında A.D. tarafından bıçaklanan Mehmet Bulut, ağır yaralandı. Olayı gören çevre sakinleri, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Bulut, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye nakledildi. Ancak, yapılan tüm çabalara rağmen genç kurtarılamadı. Bulut’un cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerin tamamlanmasının ardından aileye teslim edilerek defnedilmek üzere yola çıktı.
Öte yandan, olayın ardından kaçan katil zanlısı A.D. ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Konuyla ilgili olarak soruşturma devam etmektedir.